//
Je leest...
Andere

Bpost Bank zoekt de strafste veldritsupporters

BPost Bank, de hoofdsponsor van het regelmatigheidscriterium Bpost Bank Trofee zoekt tijdens deze crossfietsen naar de strafste supporter. Fans kunnen mooie prijzen winnen zoals een fiets of een gesigneerd truitje van hun held.

Tussen 11 oktober 2013 en 23 februari 2014, wordt het publiek uitgenodigd en aangemoedigd om een foto of filmpje op te laden op http://www.destrafstesupporter.be waarin ze duidelijk maken waarom ze de titel van ‘De Strafste Supporter’ verdienen. Bijvoorbeeld, een foto waarop te zien is hoe ze modder en regen trotseren voor hun idool of hoe ze de huiskamer volledig aangekleed hebben in de kleuren van hun lievelingsploeg; een filmpje waarin ze een ode zingen aan hun favoriet of waarin ze familie en vrienden aansporen om lid te worden van de supportersclub.

De Strafste Supporter’ wordt gekozen uit diegenen die het meest origineel uit de hoek komen en die het grootste aantal stemmen achter hun inzendingen kunnen verzamelen. Deelnemers maken elke etappe kans op verschillende prijzen waaronder een wielertruitje gesigneerd door hun favoriete renner en een exclusieve fiets ter waarde van 5.000 EUR.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Wat vind jij? Reageer hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Volgende wedstrijd

  • Verjaardag Sven Nys 17 juni 2018

Meest recente foto's:

Advertenties
%d bloggers liken dit: