//
Je leest...
GVA Trofee, Wedstrijden

Sven troeft Niels Albert af in Hasselt

De Kannibaal uit Baal heeft duidelijk de ‘winning mood’ te pakken. Na de Jaarmarktcross in Niel, stond hij nu ook op het hoogste schavotje na afloop van de cross in Hasselt.

De overvloedige regenval van de afgelopen dagen heeft niets veranderd aan het traditioneel snelle parcours in Hasselt. De modderstroken zijn bezwaarlijk technisch te noemen en het zandstrookje is een kleine autostrade. Het is Belgisch Kampioen Klaas Vantornout die als beste uit de start komt.

DSC09656Sven en Niels Albert moesten zich terug vooraan te zien handhaven, want beide tenoren hadden hun start gemist. Na de tussenspurt in de tweede ronde deden beide heren dat ook.

Niels Albert liet de handschoen niet zakken en trok meteen stevig door. Het tempo ging de hoogte in en dat ging ten koste van heel wat renners. Sven kon net op tijd zijn wagonnetje aanpikken.

Vervolgens legde ieder uit het trio een ronde naar zijn tempo af. Samen met Vantornout, Albert en Nys gingen we de laatste ronde in. Het tempo viel wat terug en Meeusen en Van Kessel konden terugkeren. Zij maakten echter kleine technische foutjes in de zandbak en die werden meteen ongenadig afgestraft.

Met de sterkste drie uit koers gingen we ook de laatste rechte lijn in voor een bloedstollende spurt. Daarin haalde Sven duidelijk de bovenhand van Albert en Vantornout.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Wat vind jij? Reageer hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volgende wedstrijd

  • Verjaardag Sven Nys 17 juni 2018

Meest recente foto's:

Advertenties
%d bloggers liken dit: