//
Je leest...
Andere, Beginpagina

Welkom op www.nieuwsoversvennys.be!

Dot.tk, de host van http://www.nosn.tk heeft zonder voorafgaande waarschuwing besloten om de link te annuleren. Daarom is Nieuws Over Sven Nys vanaf nu enkel nog bereikbaar via http://www.nieuwsoversvennys.be

Sinds 2006 is Nieuws Over Sven Nys al terug te vinden via http://www.nosn.tk. De link bracht ons veel bekendheid en is ook het ruimst bekend.

Spijtig genoeg heeft Dot.tk, de eigenaar van de .tk-domeinen besloten om de link zonder voorafgaande waarschuwing te verwijderen. “Wegens het succes van de afgelopen jaren”, weet Niels Timmermans, eigenaar van Nieuws Over Sven Nys. “Gelukkig hebben we net een fijne partner gevonden in Nomeo, die ons via http://www.nieuwsoversvennys.be in staat stelt om fans van Sven nog steeds te informeren.”

Nieuws Over Sven Nys is dus vanaf nu enkel terug te vinden via http://www.nieuwsoversvennys.be. “Spijtig”, vertelt Timmermans, “Nosn.tk was erg bekend en kreeg zelfs een vermelding op Sporza en verschillende radiozenders. Wat Dot.tk uithaalt is dan ook een spijtige zet”, besluit hij.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Wat vind jij? Reageer hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Volgende wedstrijd

  • Verjaardag Sven Nys 17 juni 2018

Meest recente foto's:

Advertenties
%d bloggers liken dit: