//
Je leest...
GVA Trofee, Wedstrijden

Derde plaats voor Sven in Lille

Lille

Sven is derde geëindigd in de voorlaatste manche van de BPost-Bank Trofee in Lille. Niels Albert vergrootte zijn al ruime voorsprong door een solo af te werken. Klaas Vantornout glipte voor Sven op de tweede plek van het podium.

Sven staat bij aanvang van de cross in Lille op een zevende plek in de BPost Bank Trofee. Winnen moet dus niet, maar is wel mooi meegenomen in de trui van wereldkampioen.

In de eerste bocht van het parcours vindt er al een eerste val plaats. Tom Meeusen komt onzacht met de bodem in aanraking en moet helemaal achteraan aan een ware inhaalrace beginnen. Hij zou toch nog zestiende worden.

In de tweede ronde acht Albert zijn tijd gekomen. Albert plaatst een versnelling en niemand kan volgen. De rest zou de renner van BKCP-Powerplus niet meer terugzien. Kevin Pauwels probeert nog wel een tijdje om Albert weer bij te halen, maar moet wat later toch de strijdbijl begraven.

Pauwels krijgt het gezelschap van Sven. Terwijl Albert stelselmatig zijn voorsprong vergroot, strijden de wereldkampioen en Pauwels samen om de tweede plek. Ze gaan pokeren. Zo kan een groepje achter Nys en Pauwels komen aansluiten. Samen spurten zij om de tweede plek.

In die spurt is Klaas Vantornout net iets sneller dan wereldkampioen Nys. Morgen is er een belangrijke cross in de strijd om de zege in de Superprestige. De renners trekken dan naar Hoogstraten.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Wat vind jij? Reageer hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Volgende wedstrijd

  • Verjaardag Sven Nys 17 juni 2018

Meest recente foto's:

Advertenties
%d bloggers liken dit: