//
Je leest...
GVA Trofee, Wedstrijden

Sven palmt nu ook Hasselt in

Na 5 jaar is het Sven nog een keer gelukt te winnen in Hasselt. Sven doet een erg goede zaak in het klassement. Na de aankomst was er veel te doen om een val van Kevin Pauwels.

Hasselt is een traditioneel erg snel parcours. Niet echt spek naar de bek voor Sven, die hier (nog maar) drie keer wist te winnen.

Na de tussensprint waarbij Sven 15 seconden bonificatie wist te verzilveren (gevolgd door Peeters en Vantornout), was het wachten op de eerste afscheiding. De drie beste renners van het seizoen Pauwels, Sven en Niels Albert hadden al snel een kloof.

Even leek het de verkeerde kant uit te gaan voor Sven, wanneer hij een klein foutje in de zandbak maakte. De Belgische Kampioen maakte de kleine achterstand echter snel goed.

Ook Kevin Pauwels kreeg af te rekenen met pech. In de zesde van acht ronden raakte Pauwels Nys bij het springen over de boomstammen. De renner van Sunweb-Revor kwam ten val en zag daardoor zijn kansen op de zege vervliegen.

Voor Sven lag zo de weg naar de overwinning open. Niels Albert kon het gat op Nys niet meer dichten en finishte op veertien seconden. Kevin Pauwels werd derde op dertig seconden.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Wat vind jij? Reageer hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Volgende wedstrijd

  • Verjaardag Sven Nys 17 juni 2018

Meest recente foto's:

Advertenties
%d bloggers liken dit: