//
Je leest...
Olympische Spelen, Wedstrijden

Sven geeft op in La Bresse

Het zit Sven niet mee. Nadat hij enkele weken van pech gespaard was gebleven, kreeg hij ook nu weer in La Bresse te maken met dit gegeven. Sven ziet zijn kansen op een Olympisch ticket zo verder slinken.

La Bresse bood een aangenaam vooruitzicht voor de Kannibaal uit Baal. Nadat Nys voorbije week in Nove Mesto erg goed voor de dag was gekomen en op een drieëntwintigste plaats eindigde, zag het er vandaag naar uit dat hij zijn ticket voor de Spelen zou binnenhalen. Sven Nys startte met goede ambities in de volgende wereldbekerwedstrijd.

Toch moest Sven deze ambities al snel opbergen. In de eerste ronde geraakte hij immers betrokken in een valpartij. Sven reed op dat moment rond op een plaats net achter de top tien. ‘Door de val was mijn versnellingsapparaat stuk en kon ik niet meer schakelen’, zegt Sven. Door materiaalpech moest Nys noodgedwongen de strijd staken.

Wil Sven nog kans maken op een ticket naar de Olympische Spelen in Londen, zal hij op het EK in Moskou in de top 12 moeten eindigen. Als voorbereiding rijdt Sven nog de Ronde Van België die woensdag in Mechelen start.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Wat vind jij? Reageer hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Volgende wedstrijd

  • Verjaardag Nieuws Over Sven Nys 5 februari 2019

Meest recente foto's:

Advertenties
%d bloggers liken dit: