//
Je leest...
Andere, Kampioenschappen

Vlot naar het WK in Koksijde

Dit jaar vindt het wereldkampioenschap plaats in het zand van Koksijde. Fans die graag een fantastische dag daar beleven, kunnen op verschillende manieren het parcours bereiken.

Met de auto

Bezoekers die met de auto komen, kunnen best op tijd vertrekken. In het centrum van Koksijde is de parkeergelegenheid immers erg beperkt. Beter is te parkeren op de daarvoor speciaal aangelegde bezoekersparkings. Er zijn drie parkings (A en B voor het gewone publiek, parking C met parkeerkaart “Parking C”) voorzien en er is een gratis shuttledienst van en naar het parcours tot 18u30. Neem afrit 2 op de E40 (Oostduinkerke), volg de Toekomstlaan richting Wulpen en laat u vervolgens leiden door de seingevers of volg de borden ‘parking bezoekers’. Reken zeker een reistijd van 2u10 minuten voor wie uit Antwerpen of Brussel komt.

Met het openbaar vervoer

Deel 1: De trein

De NMBS heeft ook deze keer een speciale B-Dagtrip in het leven geroepen om zoveel mogelijk supporters beroep te laten doen op de trein. In zo’n B-Dagtrip zijn toegangsticket, bus naar het parcours en treinreis extra voordelig gecombineerd. Een B-Dagtrip voor zaterdag kost je 25,00€, het tarief voor zondag bedraagt inclusief trein 31,00€ p.p. Deze B-Dagtrip is verkrijgbaar aan elk loket van een Belgisch NMBS-station. Kinderen jonger dan 12 dienen geen toegangstarief of treinticket te betalen.

De NMBS voorziet ook extra treinstellen richting het station Koksijde. De reistijd vanuit Antwerpen bedraagt ongeveer2u10 minuten, vanuit Brussel doe je er even lang over.

Deel 2: De Bus (De Lijn)

Fans die met de trein komen, kunnen aan het station Koksijde op de pendelbus van en naar het parcours stappen. Fans die met de kusttram komen kunnen aan halte ‘Ster der Zee’ een pendelbus naar het parcours nemen.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Wat vind jij? Reageer hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volgende wedstrijd

  • Verjaardag Sven Nys 17 juni 2018

Meest recente foto's:

Advertenties
%d bloggers liken dit: