//
Je leest...
Andere, Kampioenschappen, Wedstrijden

Geen helper voor Sven op WK

Svens wens om ploegmaat Sven Vanthourenhout mee te nemen naar het WK in Koksijde, is niet ingewilligd. Rudy De Bie maakte vandaag zijn selectie voor dat WK bekend. Dieter Vanthourenhout en Sven Vanthourenhout zijn daar niet bij.

Na het BK waar Sven een emotionele achtste titel pakte, had Sven daar nochtans om gevraagd. ‘Hij is de extra steun die ik nodig heb om het WK tot een goed einde te brengen, daarom vraag ik dat Rudy De Bie Sven Vanthourenhout mee opneemt in de selectie’, aldus Sven na de aankomst in Hooglede-Gits.

Wel in de selectie opgenomen zijn: Bart Aernouts, Niels Albert, Sven Nys, Tom Meeusen, Kevin Pauwels, Rob Peeters en Klaas Vantornout. Na de bekendmaking reageerde Sven teleurgesteld op de selectie van de bondscoach via Twitter: ‘Ik kijk nu al uit naar de selectie voor het wk op de weg, zouden ze daar ook de 9 beste renners van het jaar meenemen?’.

Toch legt Sven zich bij de selectie neer: ‘Uitgaan van eigen kracht zoals BK . Gelukkig is Koksijde lastig genoeg. Ik kan dit natuurlijk wel begrijpen’, twitterde hij wat later.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Wat vind jij? Reageer hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Volgende wedstrijd

  • Verjaardag Nieuws Over Sven Nys 5 februari 2019

Meest recente foto's:

Advertenties
%d bloggers liken dit: