//
Je leest...
Andere, Kampioenschappen, Parcours

Hoe geraak ik in Hooglede-Gits?

Wie zondag zijn laarzen aantrekt om Sven naar een nieuwe Belgische titel te schreeuwen, hoeft alvast geen angst te hebben verkeerd te rijden. Nieuws Over Sven Nys zet alle details op een rijtje.

Met de wagen

Wie graag met de wagen naar het Belgisch Kampioenschap komt, moet eerst en vooral rekening houden met de mogelijkheid tot filevorming. Wees zeker op tijd en hou ermee rekening dat het vertrek van de parkings even kan duren door de grote massa supporters die toestroomt.

Neem afrit 8 (Beveren) of afrit 6 (Beveren-Noord) op de E403. Volg vanaf dan de duidelijke bewegwijzering. Voor een route op maat: Klik op het pijltje op de kaart en vervolgens op ‘Routebeschrijving’. Geef daarna je adresgegevens in.

Met het openbaar vervoer

Laat je auto achterwege en neem de trein naar het parcours! Speciaal voor het BK Veldrijden heeft de NMBS een tijdelijk station aangelegd. Je kan van de trein direct op het parcours. Vraag in het station naar de B-Dagtrip met code 580 (BK Hooglede-Gits). Daarmee heb je meteen een ticket voor de trein én het BK! Reken hier uit hoeveel je trip zal kosten. Een route op maat kan je uitrekenen met de routeplanner van de NMBS die je vindt via deze link.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Wat vind jij? Reageer hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Volgende wedstrijd

  • Verjaardag Nieuws Over Sven Nys 5 februari 2019

Meest recente foto's:

Advertenties
%d bloggers liken dit: